elenco Aziende - HOME PAGE -

PLATINUM furçë - veprim jonik
< GIUBRA BACK

Furçat e flokëve - GIUBRA


PLATINUM FURçë - VEPRIM JONIK
PLATINUM furçë - veprim jonik


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
PLATINUM furçë - veprim jonik
PLATINUM furçë - veprim jonik
Tags • jonik VEPRIMI : një ndjenjë e freskieliminuar tensionin dhe lodhjen nga lëkura dhe flokët.
në ajërka grimca të vogla dhe molekulati padukshëmquajtur Anions dhe meve. Të Anions janë të pranishme me bollëk në malepyjeose në afërsi të ujëvarat ku lagështia dhe temperatura janë në ekuilibër të mirë. Ndjenja freskuese dhe italizzante se këto vende të gjeneruar të përcaktohet kryesisht nga sasia e konsiderueshme e anions të pranishëm. Anions të kontribuojë në rritjen e thithjen e ushqyesve në trupin tonëreduktuar akumulimin e mbetjeve. furçë PLATINUMnga emitting joneve negative (anions)produktet nga komponentët e përdorura për realizimin e shpohetpërcjell një ndjenjë e freski kur ju lajnë flokët tuajeliminuar tensionin dhe lodhjen nga flokëve dhe lëkurës. Platinum tepërmbajtjen avullimi lagështindihmon për të mbajtur flokët tuaj moisturized dhe me shkëlqimpa e peshon atë.

Tags • LONG LIFE : shpohet vendosur në njëri-tjetrin dhe të sigurt për të marrë një fikse ankorimin optimale Shumica e shpohet najloni janë të ndërthurura brenda cilindrit alumini me telave metalike.. megjithatëkur metalet janë të ekspozuar për të ngrohur dhe për të zgjeruar kthetrat e telit mbi ul ngrihet deri sa nuk garanton vulën me rënien konsekuent. shpohet Platinum ondenë vend të kësajjanë pozicionuar në një shumë të mësipërme kompakttjetrit dhe të fiksuar në mënyrë të vendosur shtresuar në furçë metalike në mënyrë që të marrë një ankorimin optimale. Edhe përdorimi pas zgjatur nuk ndodh reduktimi i shpohet lejuar një më të zgjatur në kohë.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy