elenco Aziende - HOME PAGE -

GJENOPPBYGGE - rekonstruksjon
< EMSIBETH BACK

Behandlinger - hårpleie - EMSIBETH


GJENOPPBYGGE - REKONSTRUKSJON
GJENOPPBYGGE - ricostruzione


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
GJENOPPBYGGE - rekonstruksjon
GJENOPPBYGGE - ricostruzione

rekonstruksjon system som reparerer og bygger til bunnen av håret svak, skadet eller utnyttes. GJENOPPBYGGE styrker håret fiber og formidler dype Rebuilders elementer som gir fylde og tekstur i håret. Etter den første anvendelsen av håret på en 40 % økning i volum, av en 50% styrke og varighet av folden. Systemet består av rekonstruksjon GJENOPPBYGGE :

GJENOPPBYGGE SHAMPOO
Renser skånsomt med et overflateaktivt middel avledet fra kokos- anlegget. Returnerer styrke og handlekraft til håret svak, skadet eller utnyttet. Forbered håret struktur ved mottak av elementene rebuilders av de etterfølgende faser.
pakke :. flasker med 250 og 1000 ml

GJENOPPBYGGE forsterke (FASE A) + body builder (TRINN B)
- Gjenoppbygg Forsterke (fase A)

Forsterke strukturen av håret og gir volumet til håret. Formidler dypt inn i aminosyren cystin at reparere og rekonstruere håret fiber der det er nødvendig. Returer elastisitet og glans til håret.
- Body Builder (fase B)
Gjør aktive rebuilders til kapillær fiber. Wheat Amino Acids formidler dyp høy effekt rebuilder som feste til keratin. Legger fuktighet, elastisitet og glans.
metode for bruk : i en ikke - metallisk bolle mix lik forsterke Fase A og fase B. BODY BUILDER emulgerer opp for å skape en myk og glatt mousse. Påfør i håndkletørt hår. Masserer mot skala fra tips mot roten til rette for penetrasjon av aktive prinsipper. Dekk med plast dusjhette eller plastfolie (ikke folie) og la virke i 10-15 minutter. Skyll grundig med varmt vann og gå videre med søknaden av GJENOPPBYGGE SEALER.
pakke :. endoseposerav 15 ml hver 15

GJENOPPBYGGE SEALER
Faste permanent aktive rebuilders i kapillarstruktur. Inneholder Ceramide A2 neste generasjon sementerer skalaene. Ultra lys, beskytter håret mot stress av termisk, kjemisk og mekanisk. Det gjør håret skinnende og districabile. Inneholder solkremer UV - A og B. Uten skylling.
pakke : 150 ml flaske.

GJENOPPBYGGE MASK
Ideell som vedlikeholdsbehandling etter Reconstruction Deep GJENOPPBYGGE (A + B). Det gir næring og restrukturerer, noe som gir tekstur, kropp, utstråling og fuktighet til håret skadet og kjedelig. Basert på jojobaolje, Panthenol, Aloe Vera og hydrolysert hveteprotein, soya og mais styrker og beskytter håret fiber uten å tynge det ned.
boks : 150 ml tube .


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy