elenco Aziende - HOME PAGE -

ПЛАТИНИУМ ЧЕТКА - јонски акција
< GIUBRA BACK

Коса четки - GIUBRA


ПЛАТИНИУМ ЧЕТКА - јонски акција
ПЛАТИНИУМ ЧЕТКА - јонски акција


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
ПЛАТИНИУМ ЧЕТКА - јонски акција
ПЛАТИНИУМ ЧЕТКА - јонски акција

• Јонски АКЦИЈА: чувство на свежинаелиминирање на напнатост и замор од кожата и косата.
во воздухотпостојат мали честички и молекулиневидливинаречен анјони и катјони. На анјони се обилно присутни во планинитешуматаили во близина на водопадите каде што влажноста и температурата се во добар баланс. Освежувачки чувство и italizzante дека овие сајтови генерираат е главно утврдени од страна на значителен износ на анјони присутни. Анјони придонесе за зголемување на апсорпција на хранливите материи во нашето телонамалување на акумулација на отпадни материјали. четка ПЛАТИНИУМод кои емитуваат негативни јони (анјони)производи од состојките што се користат за реализација на влакнатапренесува чувство на свежина, кога ќе миеш косатаелиминирање на напнатост и замор од косата и кожата. Покрај Платинумзадржување на влага испарувањепомага да се задржи вашата коса moisturized и сјајнабез тежат надолу.

• долг живот : влакната поставени една врз друга и безбедно прицврстени за да добие оптимално всидреност Повеќето од најлон влакната се испреплетени во рамките на алуминиумски цилиндри со метални жици.. сепаккога метали се изложени на топлина и да ги прошират стисок на жица наежвам се намалува до не гарантира печат со консеквентно есен. влакната брановидни ПЛАТИНИУМнаместосе поставени во многу компактен една над друга и цврсто прицврстено Стратифициран на метални четка со цел да се добие оптимална всидреност. Дури по подолго користење нема да се случи намалување на влакната дозволувајќи им на повеќе пролонгиран во времето.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy